Mordteater på Slottsholmen

Mordteatern presenterar ett av sina nya samarbeten: Slottsholmen låter sig inte beskrivas i en handvändning. Ingen glättig, glassig broschyr skulle kunna sammanfatta upplevelsen. Ty Slottsholmen är en sällan skådad hybrid. Omgivet av Östersjöns blå vatten vid en av Sveriges mest idylliska småstäder, Västervik. Här, i fantastisk miljö, kan ni uppleva en mordgåta fylld med spänning och humor i kombination med en god 3-rätters meny.

 

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE COVID-19 & BESÖK PÅ VÅRA FÖRESTÄLLNINGAR!

Kära publik - det är svåra tider för oss alla.

Efter de nya direktiv som regeringen beslutat om att tillsvidare begränsa sammankomster till max 50 personer så har vi beslutat att alla inplanerade föreställningar under perioden 29 mars - 2 maj kommer att flyttas. De biljetter som köpts kommer att gälla till de nya föreställningsdatum som vi snart kommer att presentera för er. Vi kommer att informera samtliga via mail och telefon. Inga återköp av biljetter kommer att göras utan vi hoppas att ni alla kommer ha möjlighet att komma de nya datumen. 

Vi är en småskalig kulturverksamhet som kämpar för att ro ihop alla de utmaningar vi nu ställs inför och vi hoppas på förståelse och återseende.

Ta hand om er!

Mordteater på Slottsholmen

Välkomna till en gripande, humoristisk och välsmakande afton i mordets tecken! Mordteatern & Slottsholmen presenterar succéföreställningen "Den sista Synden". Gåtan utspelar sig runt det förra sekelskiftet. Hemma hos prosten hålls moral och stränghet högt, och där återhållsamheten råder bubblar synden under ytan. Gamla sanningar gör sig påminda, allt måste tystas - Till vilket pris som helst...  

Middag och underhållning

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna.Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är. Bokning görs via formuläret på denna sida. 

Information
Datum

2 maj kl 18,00 Den sista Synden - Flyttad till den 5 sept kl 18:00

(Kom gärna från 17.00 för en fördrink och lite mingel i baren...)

Kvällens längd är ca 3,5-4 h.

PRIS

För mordgåta och trerätters meny - 995 kr exkl dryck

Boendepaket

Erbjudande dubbelrum: Mordteater, 3-rätters Meny exkl dryck, del i dubbelrum på det flytande hotellet ink frukost 1745 kr/person

Erbjudande enkelrum: Mordteater, 3-rätters Meny exkl dryck, enkelrum på det flytande hotellet ink frukost 1985 kr/person 

KVÄLLENS MENY
Förrätt

Inkokt vit sparris med citron- och gräslöksmajonnäs, dillmarinerad forellrom, räkor och kavringskrutonger

Varmrätt

Smörstekt torskrygg med bakad fänkål, primörer, schalottenlökssmörsås, dillbakad färskpotatis

Alt

Helstekt kalvrygg med rödvinssås smaksatt med tryffel, bakad fänkål, primörer och prästostpotatis

Dessert

Yoghurtmousse, flädermaräng, färska hallon, passionsfruktsgelé samt mandeldrömmar


Bokning

Boka via formuläret på denna sida

Vid övriga frågor

076-826 97 37 

Boka biljetter Slottsholmen

För att boka fyll i aktuella fält i bokningsformuläret nedan och klicka på boka. Glöm inte att godkänna villkoren. Bokningen är bindande. Köpt biljett återlöses ej. Fyll i Antal/Antal Boendepaket, Menyval samt kontaktuppgifter. Meddela eventuella allergier. Bekräftelse och faktura mailas inom 24 h. En fakturaavgift om 50 kr tillkommer. När betalning är registrerad mailas biljetterna.


Jag godkänner bokningsvillkoren.