Mordteater på Skultuna Brukshotell

Upplev en mordgåta som spelas upp mellan borden, samtidigt som ni avnjuter en trerätters middag på Skultuna Brukshotell.

 

Mordteater på Skultuna Brukshotell

middag och underhållning mellan borden

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är. Bokning görs via formuläret på denna sida. 

Om Mordgåtan "Den sista dansen"

Året är 1920. I en fashionabel våning på Hamngatan pågår en flärdfull tillställning. Det är Danslärarinnan Madame Eleonora Eldh som bjuder på dans och dryck i överflöd i stora salongen. Charlston är den nya flugan och i takt med att den inhyrda orkestern spelar vildare och vildare och de uppklädda gästerna dansar sig svettigare och svettigare immar salens guldinfattade spegelglas igen och Madame drar sig tillbaka till sina rum för att förbereda något mycket speciellt.. Något utöver det vanliga...

Datum

9 oktober kl 18:00

Pris

För mordgåta och trerätters meny - 1095 kr exkl dryck

Kvällens Meny 

Carpaccio på Oxfilé med Parmesanost

Kalvytterfilé med Tryffel- & Svampsås serveras med Höstens Primörer & Tryffelpotatispuré

Crème Brûlée 

(Vänligen kontakta oss vid behov av specialkost)

Vid övriga frågor

Tel: 021 – 70 160

E-post: info@skultunabrukshotell.se