Mordteater på Örserumsbrunn

Redan på 1600-talet fanns det ett gästgiveri på den plats Örserumsbrunn ligger idag. Över fyrahundra år senare välkomnas fortfarande gäster till idyllen vid Örens norra strand. Örserumsbrunn ligger i det lilla samhället Örserum 10 minuter från Gränna och E4:an. Här finns möjlighet att uppleva en mordgåta till en trerätters middag. 

 

Mordteater på Örserumsbrunn

Redan på 1600-talet fanns det ett gästgiveri på den plats Örserumsbrunn ligger idag. Över fyrahundra år senare välkomnas fortfarande gäster till idyllen vid Örens norra strand. Örserumsbrunn ligger i det lilla samhället Örserum 10 minuter från Gränna och E4:an. Här finns möjlighet att uppleva en mordgåta kombinerat med fantastisk mat!

Ny Mordteater på Örserumsbrunn
Det sista stycket 2023

Vi förflyttar oss tillbaka till 1930-talets omtumlande tidevarv. Hemma hos Kapten förvandlas vardagens trygghet till en afton fylld av intriger, svek, brusten kärlek och... mord. God mat varvas med underhållning av högsta klass.

14 april kl 18:30

Pris

MordTeater & 3-rätters Meny 1145 kr exkl dryck

Boendepaket

Del i dubbelrum: 1945 kr (Mordteater, 3-rätters Meny exkl dryck, del i dubbelrum samt frukost)

Enkelrum 2145 kr (Mordteater, 3-rätters Meny exkl dryck, enkelrum samt frukost)

Meny

En fantastiks 3-rätters meny baserad på lokala råvaror och skapad av Gestgifveriets köksmästare kommer att serveras. Anmäl ev. allergi/specialkost vid bokning.