Sommarens fars

En desperat campingägare får den briljanta idén att starta en kontaktförmedling för att locka gäster till campingen. En enkel plan, som spårar ur i kaos av bibliska proportioner... Spelas i Eskilstuna och Kullsta utanför Norrtälje.

 

Sommarens fars

Sommarens fars är en hysteriskt rolig komedi med klassiska farsingredienser. Vi rekommenderar redan nu att börja öva upp smilbanden för att undvika träningsvärk och sendrag. "En date för mycket" spelas i Eskilstuna och på Kullsta Friluftsteater utanför Norrtälje.

Medverkande

Sara Edberg, Anna Hallgren, Micke Blomqvist och Nicklas Lind

Manus

Roslagsteatern

Regi

Sebastian Edberg

Musik

Mats Sandborgh och Pelle Jacobsson

Scenografi

R. T. M. Lindberg

Kostym

Alvar Bengtsson

Föreställningens Längd

1h 50 min inklusive paus.

Entré Eskilstuna

Ordinarie 250 kr,

Pensionär/Studerande 200 kr,

T o m 18 år 100 kr

Entré Norrtälje

Ordinarie 280 kr

Pensionär/Studerande 250 kr

T o m 18 år 100 kr

Eskilstuna: Med stöd av

Eskilstuna Kommun, Sparbanksstiftelsen Rekarne, Studiefrämjandet Sörmland

Norrtälje: Med stöd av

Region Stockholm, Norrtälje Kommun, Roslagens Sparbanks Stiftelser


Årets ensemble består av Micke Blomqvist, Sara Edberg, Anna Hallgren, och Nicklas Lind. Ovanför ses regissör Sebastian Edberg.

Övrig info

Vid förköp tillkommer en avgift om 12 kr/biljett. Köpta biljetter återlöses ej. Kassan öppnar 1 h innan föreställning. Försäljning av eventuellt kvarvarande biljetter sker i kassan. Vi tar kort eller kontant. Platserna är onumrerade. Vi spelar i alla väder. Inga paraplyer är tillåtna.

Parkering i ESKILSTUNA sker på kommunens angivna p-platser - betalning erfordras. Parkering i NORRTÄLJE är fri och sker endast på angivna p-platser. 

Toaletter finns på området. För tillgänglighet se Bra att veta

PAUS ESKILSTUNA: Enklare servering av kaffe, festis & godbit. Kontant betalning eller swish.  På området finns också en restaurang där teatermeny erbjuds i samband med föreställningen.

PAUS NORRTÄLJE: Fikaservering samt Korv med bröd. Kontant betalning eller swish. Egen medhavd förtäring eller alkoholhaltig dryck är ej tillåten på området.